Misiunea Business Advisory Council

Contribuie la asigurarea unui mediu investițional mai bun

Membrii BAC se implică în prioritizarea activităților de advocacy pentru politici publice favorabile investițiilor și creșterii economice, asigurând un mediu de afaceri prosper.

Sprijină creșterea accelerară a Concordia

Membrii BAC susțin eforturile Concordia de a deveni cea mai mare voce a mediului de business și cea mai modernă organizație patronală.

Amplifică reforma dialogului social

Membrii BAC sprijină proiectele esențiale dezvoltării dialogului social constructiv, garant al păcii sociale.

Finanțează proiecte cheie

Contribuția membrilor BAC susține proiecte cu impact semnificativ asupra mediului de afaceri din România, sprijinind dezvoltarea sustenabilă și inovația în economie.

Business Advisory Council reprezintă nucleul inițiativelor Confederației Patronale Concordia, adunând un grup select de companii influente, dedicate creșterii și consolidării mișcării patronale din România.

Membrii BAC nu doar că beneficiază de oportunități exclusive, dar joacă și un rol crucial în finanțarea și orientarea unor proiecte esențiale pentru reprezentarea eficientă a intereselor comunității noastre.

Membrii BAC

Calitatea de membru al Business Advisory Council oferă oportunități de creștere și consolidare a mișcării patronale din România. Alături de aceste companii, finanțăm proiecte relevante pentru reprezentarea mediului de afaceri din România, accelerăm eforturile de advocacy pentru politici publice favorabile investițiilor și ne implicăm în dezbaterile de la nivel european și internațional care vizează mediul de afaceri și dialogul social.