Atenție, Motor! 10 industrii pentru o economie mai bună

Alianța Producătorilor de Film, o organizație ce reunește în prezent 45 de companii de producție cinematografică, a devenit membru al Confederației Patronale Concordia, care reprezintă acum 10 dintre cele mai importante sectoare de activitate din România.
01 octombrie 2020

CONCORDIA REPREZINTĂ ROMÂNIA

Confederația Patronală Concordia a devenit singurul membru român al Business at OECD (BIAC), o organizație internațională a mediului de afaceri, care reprezintă peste 7 milioane de companii de toate mărimile și are ca scop promovarea pieței libere și a creșterii generate de sectorul privat. De 50 de ani BIAC reprezintă vocea oficială a mediului de afaceri în fața OCDE, oferind perspective și analize pe o gamă largă de subiecte economice globale și politici internaționale.
15 septembrie 2020

Berarii României se alătură Concordia

Ce înseamnă o bere bună? Cea băută după masă, în familie. Cea cu prietenii, în oraș. Victoria echipei preferate. Berea înseamnă împreună. Asociația Berarii României, care de mai bine de 10 ani reprezintă interesele producătorilor de bere, dar și ale consumatorilor, se alătură Confederației Patronale Concordia, pentru ca împreună cu ceilalți membri, din opt sectoare reprezentative ale economiei românești, să transforme “Dialog pentru dezvoltare” în realitatea unei economii moderne și sustenabile. Acum, mai mult ca oricând, e important să fim împreună, să dialogăm și să depășim criza provocată de pandemie. Om cu om vom face bine.
21 mai 2020

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.