30 martie 2023

Conceptul economiei circulare este asociat dezvoltării durabile și în ultimii ani, este parte integrată din strategia de dezvoltare a companiilor, instituțiilor și organizațiilor din toate domeniile economiei. Are în vedere atât modul în care companiile se raportează la economia verde prin dezvoltarea propriilor modele de afaceri cât și la modul în care sunt create și încurajate noi tipare de consum. Conform analiștilor, viitorul în business nu mai poate exista fără aplicarea principiilor și țintelor de economie circulară.

Pentru a sublinia evoluțiile economiei circulare din România, The Diplomat-Bucharest organizează cea de-a 3-a ediție a conferinței dedicate ECONOMIEI CIRCULARE, pe 30 martie 2023 Grand Hotel Bucuresti (fost InterContinental Bucuresti).

Discuțiile din cadrul conferinței vor pune în lumină stadiul măsurilor și acțiunilor locale referitoare la economia circulară în România, Strategia Naţională privind Economia Circulară (SNEC), identificarea evoluțiilor pentru a oferi o perspectiva actuală a implementărilor concrete și aplicabilitatea principiilor sistemului economic circular în economia românească.

Puteți afla mai multe detalii la: Circular Economy Conference by TheDiplomat Bucharest

Confederația Patronală Concordia este partener în organizarea conferinței. 

Grand Hotel Bucuresti (fost InterContinental Bucuresti) (sala Fortuna, etaj 21) 
30 martie, ora 09:00 - 14:15 

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.