19 octombrie 2023

În acest an, soluțiile devin tot mai vizibile la Climate Change Summit 2023, cel mai mare eveniment din Europa Centrală și de Est dedicat soluțiilor pentru schimbările climatice și viitor. 

Suntem bucuroși să anunțăm că suntem parteneri ai Climate Change Summit în ediția de anul acesta, care va avea loc în perioada 19-20 octombrie la București. Ne vom întâlni cu peste 50 de experți la Opera Națională din București pe 19 octombrie, pentru a explora soluții pentru un viitor mai bun, iar în a doua zi, 20 octombrie, vom continua cu o serie de evenimente diverse în oraș. Climate Change Summit 2023 este organizat de Social Innovation Solutions împreună cu BRD Groupe Société Générale, în calitate de inițiator și partener fondator, cu sprijinul Auchan România în calitate de partener strategic, și Mastercard - Climate Partner.

Agenda din acest an este concentrată pe soluții aplicabile și replicabile. Iată de ce, alături de noi pe scenă, avem autorități publice, companii private și actori civici din toată Europa. De exemplu, printre liderii români din spațiul public care și-au confirmat prezența la Summit, îi amintim pe Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ștefan Oprea, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Sebastian Burduja, Ministrul Energiei, sau Florin Barbu, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.Alătură-te celor două zile de eveniment. Împreună, putem face ca viitorul să devină mai sustenabil!

Aplică chiar aici:  Apply Now - Climate Change Summit (climatechange-summit.org)

Opera Națională din București
19-20 octombrie

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.