24 noiembrie 2022

Solicitările pentru o transparență sporită în ceea ce privește factorii de mediu, sociali și de guvernanță au atins un volum fără precedent în ultimii ani, și devin, totodată, din ce în ce mai importanți pentru creșterea competitivității. Investițiile responsabile care țin cont de factorii ESG sunt concepte cheie ale unei strategii de afaceri bazate pe principii sustenabile, în linie cu tendințele actuale de tranziție către o economie circulară.

Pornind de la acest context și de la nevoia unei implementări eficiente a cerințelor ce țin de raportarea non-financiară, GOVNET organizează a 3-a ediție anuală a conferinței dedicată subiectului - Conferința ESG 2022 – Raportarea Non-Financiară de Sustenabilitate în România, la care Concordia se alătură ca partener. Evenimentul va avea loc joi, 24 noiembrie, de la ora 09:00, la Grand Hotel Bucharest.

Printre temele ce vor fi dezbătute în cadrul celor trei sesiuni programate se numără:

·       Viitorul raportării datelor ESG și armonizarea cu directivele Uniunii Europene.

·       Standarde de raportare ESG și Strategia de Sustenabilitate ESG

·       Creșterea transparenței de raportare a datelor ESG și evitarea dublei raportări

·       Rolul raportării non-financiare și impactul pe care îl are în business și societate.

Printre vorbitorii care vor participa la eveniment se numără reprezentanți ai unor companii, dar și ai sectorului bancar, precum și experți din cadrul unor mari firme de consultanță.

Vă puteți înregistra la eveniment aici: http://bit.ly/3UIPRIb

Grand Hotel Bucharest
09:00 - 14:30

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.