30 mai 2024

Concordia în parteneriat cu BCR au lansat în noiembrie 2023 o inițiativă amplă pentru a găsi soluții concrete menite să sporească productivitatea, complexitatea și competitivitatea economiei românești, într-un context marcat de tranziția la economia verde și digitală. Sub umbrela proiectului "Industrii Inteligente", această inițiativă implică organizarea unei serii de dezbateri în diverse orașe din țară, cu scopul de a identifica măsuri relevante atât la nivel sectorial, cât și transversal. Aceste măsuri vizează promovarea adoptării noilor tehnologii pentru a spori competitivitatea și productivitatea companiilor din România, de la întreprinderile mici până la marile companii.

Vă invităm la primul eveniment din țară -  Industrii Inteligente, 2024, BrașovHai să discutăm despre cum creăm valoare adăugată în România!

Când: 30 mai, 2024

Program: 9:00 AM - 13:30 PM

Unde: Hotel Elexus, Poiana Brașov

Hotel Elexus, Poiana Brașov
9:00 AM - 13:30 PM

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.