14 decembrie 2021

Concordia este partner al Forumului Muncii, organizat de Universitatea „Titu Maiorescu” din București – Facultatea de Drept și Grupul editorial Universul Juridic, ce are ca teme de dezbatere Timpul de muncă și timpul de odihnă în practica jurisprudențială europeană actuală, Forme atipice de prestare a muncii – actualitate și viitor, Mecanisme triunghiulare în raporturile de muncă, Digitalizarea raporturilor de muncă – o necesitate devenită realitate, FLEXITIME și KURZARBEIT, Restrângere temporară și definitivă de activitate; de la șomaj tehnic la încetare de contract de muncă.  Zeci de specialiști ai dreptului muncii, printre care și liderul TF Muncă Concordia, Eduard Floria, dar și Marius Eftimie, vor dezbate cele mai acute, de actualitate și de impact probleme care apar în raporturile juridice de muncă.

Pe lângă audierea dezbaterilor din cadrul fiecărui panel, participanții vor avea posibilitatea de a adresa specialiștilor, în timp real, prin chat, întrebări punctuale legate de temele abordate. „Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.”.

10:00-18:00

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.