10 mai 2024

În contextul dinamicii accelerate de pe piața muncii în materie de competențe, potențată de tranziția către o economie verde și digitalizată, învățarea și formarea adulților pe tot parcursul vieții capătă o importanță deosebită atât din perspectiva angajaților, cât și din cea a angajatorilor. Considerăm că viitoarele inițiative în materie de învățare pe tot parcursul vieții pot fi conturate doar în cadrul unui proces care reunește patronatele, sindicatele și organizațiile neguvernamentale cu expertiză în domeniu, și ne dorim ca acest eveniment să constituite un prim pas în această direcție.

Concordia își dorește să aducă la aceeași masă partenerii sociali și experți din societatea civilă în materie de ocupare și educație, într-o discuție aplicată pe această temă, pe obstacolele și oportunitățile identificate de fiecare, pentru a vedea cum răspunde cadrul legislativ acestor aspecte.

Seminarul face parte din proiectul Challenges from the pandemics: adult learning in Romania and Slovakia – AdultLearningROSK

Ghica House 
2h 

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.