06 iunie 2023

THE DIPLOMAT-BUCHARESTși SUSTAINABILITY-TODAY, organizează pe 8 Iunie 2023, in cadrul GRAND HOTEL Bucharest (fost InterContinental Bucharest) prima ediție a conferinței dedicată managementului deșeurilor. WASTE MANAGEMENT CONFERENCE este adresată experților, liderilor de opinie și managerilor din cadrul instituțiilor guvernamentale și companii.

Tendințele emergente în managementul deșeurilor răspund cererii tot mai mari din partea industriilor pentru operațiuni autonome, digitalizare și durabilitate. Industria automatizează din ce în ce mai mult procese precum sortarea, colectarea și eliminarea deșeurilor. Tehnologiile moderne și disponibile sunt puse în slujba eficientizării proceselor de gestionare a deșeurilor și educația continuă în rândul comunităților sociale dar și în cadrul diferitelor organizații de business și instituționale conduc către schimbarea mentalității colective cu privire la protejarea mediului, eficientizarea costurilor și prezervarea resurselor energetice.

Confederația Patronală Concordia este partener în cadrul acestui eveniment.

Mai multe detalii pot fi regăsite la Waste Management Conference by TheDiplomat Bucharest 

GRAND HOTEL Bucharest (fost InterContinental Bucharest)
9:00 - 14:00

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.