29 iunie 2022

Până în 2025, 50% dintre angajați vor avea nevoie să dezvolte noi seturi de competențe, iar pentru 40% dintre angajați se va schimba setul de abilități de bază necesare în muncă, iar aceste fenomene reprezintă o revoluție digitală mai mare decât cea industrială.

Confederația Patronală Concordia, alături de KPMG și Ipsos au cercetat care va fi impactul tehnologiei asupra a două sectoare industriale în raport cu job-urile și competențele, în cadrul proiectului “WorkTransitionCEE”, unde partenerii din România sunt Confederația Patronală Concordia și BNS.În cadrul acestui webinar facem publice rezultatele cercetării, prezentăm perspectiva angajaților și a angajatorilor cu privire la oportunitățile și provocările transformării digitale pentru lumea muncii precum și recomandări de optimizare a beneficiile digitalizării.

E începutul unui dialog care să facă Industria 4.0 una mai bună pentru toți și procesul de tranziție cât mai sustenabil. Joi, 30 iunie, de la ora 15 :00

Moderator: Adelina Dabu, Head of Public Affairs, Confederația Patronală Concordia

Invitați:

Madalina Racovitan, Partener KPMG

Alina Stepan, Country Manager IPSOS

Radu Comsa, Coordonator Departament Educație & Training BNS

Elena Baboi- Director Adjunct Direcţia Analiza Pieţei Muncii, Programe de Ocupare și de Formare Profesională a Forței de Muncă, ANOFM  

30 iunie, 15.00-16.00

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.